Театр пригноблених як сучасний спосіб профілактики емоційного вигорання волонтерів у громадських організаціях - Ткаченко, Давид (Психосоматична медицина та загальна практика, 2019)
Даний текст є тезами Конгресу: «Психосоматична медицина ХХІ століття: реалії та перспективи». Описане нижче присвячено одному з сучасних способів профілактики емоційного вигорання волонтерів у громадських організаціях.