Як впливає обмеження паління на державному рівні на здоров’я дітей? - Asanova, Azize (Психосоматична медицина та загальна практика, 2017)
Обмеження паління на законодавчому рівні – це звична практика для більшості розвинених країн. В ході нового дослідження отримали дані щодо того, як це насправді впливає на здоров’я дітей.