Наскільки, насправді, дієвими можуть бути рекомендації пацієнтам щодо здорового способу життя? - Bezsheiko, Vitaliy (Психосоматична медицина та загальна практика, 2017)
Опис нового систематичного огляду від Робочої групи по превентивним заходам (США).