Опубліковано нову клінічну настанову по менеджменту пацієнтів із артеріальною гіпертензією та діабетом - Bezsheiko, Vitaliy (Психосоматична медицина та загальна практика, 2017)
Нові рекомендації розроблені Американською діабетичною асоціацією.