Характеристика ментального компонента здоров’я пацієнтів з ожирінням, яким рекомендовано баріатричні втручання - Плюта, Ірина (Психосоматична медицина та загальна практика, 2024)
Тези доповіді до IV Конгресу з міжнародною участю «Психосоматична медицина ХХІ століття: реалії та перспективи»