Якість життя молодших фахівців з медичною освітою під час воєнного стану - Огоренко, Вікторія; Шорніков, Андрій (Психосоматична медицина та загальна практика, 2024)
Тези доповіді до IV Конгресу з міжнародною участю «Психосоматична медицина ХХІ століття: реалії та перспективи»