Кореляція між рівнем резилієнсу та якістю життя української молоді під час війни - Содолевська, Валерія (Психосоматична медицина та загальна практика, 2024)
Тези доповіді до IV Конгресу з міжнародною участю «Психосоматична медицина ХХІ століття: реалії та перспективи»