Зв’язок депресії з Д-дефіцитом у пацієнтів з цукровим діабетом 2 типу в умовах хронічного стресу війни - Bobryk, Maryna (Психосоматична медицина та загальна практика, 2024)
Тези доповіді до IV Конгресу з міжнародною участю «Психосоматична медицина ХХІ століття: реалії та перспективи»