Ефективність вітаміну С у профілактиці та лікуванні застуди: про що кажуть докази? - Bezsheiko, Vitaliy (Психосоматична медицина та загальна практика, 2017)
Рекомендувати прийом вітаміну С для профілактики чи лікування застуди - звична практика для лікарів та фахівців охорони здоров’я. Але якою є доказова база?