Катарсис як умова формування резилієнтності молоді під час війни - Содолевська, Валерія (Психосоматична медицина та загальна практика, 2023)
Даний рукопис є тезами VI Науково-практичної конференції з міжнародною участю "Психосоматична медицина: наука і практика", що проходила 2-3 листопада, 2023 року в м. Київ на платформі Mediamed.