Порівняльна ефективність пігулок для екстреної контрацепції - Bezsheiko, Vitaliy (Психосоматична медицина та загальна практика, 2017)
В рамках нового Кокранівського систематичного огляду провели порівняння ефективності різних контрацептивних пігулок.