Відчуття тривоги як фактор ризику ендотеліальної дисфункції у жінок молодого віку у період Російсько-Української війни - Tyravska, Yuliya; Savchenko, Oleksandr; Lyzogub, Viktor; Talabko, Yuliia (Психосоматична медицина та загальна практика, 2023)
Даний рукопис є тезами VI Науково-практичної конференції з міжнародною участю "Психосоматична медицина: наука і практика", що проходила 2-3 листопада, 2023 року в м. Київ на платформі Mediamed.