Сучасний погляд на психосоматичні наслідки пандемії COVID-19 - Omelyanovich, Vitalii; Мішиєв, Вячеслав; Михайлов, Борис; Гриневич, Євгенія; Кузнецов, Ігор (Психосоматична медицина та загальна практика, 2023)
Даний текст є тезами VІ науково-практична конференція з міжнародною участю «Психосоматична медицина: наука та практика». Яка відбудеться 02-03 листопада 2023 року місті Київ.