Психологічні особливості поведінки та якість життя правогемісферних постінсультних пацієнтів - Востротін, Олександр (Психосоматична медицина та загальна практика, 2023)
Дані графічні матеріали є стендовою доповіддю до "Психосоматична медицина: наука та практика". Яка відбувалася 21-23 квітня 2023 року місті Київ на порталі Mediamed.