Базові навички психосоціальної підтримки - Shablevska, Tetiana (Психосоматична медицина та загальна практика, 2023)
Даний текст є тезами до кваліфікаційної випускної роботи за темою “ Базові навички психосоціальної підтримки”. Описане нижче присвячено ефективності навчання базовим психосоціальним навичкам у людей.