Довга тривалість сну може бути шкідливою для здоров’я - Bezsheiko, Vitaliy (Психосоматична медицина та загальна практика, 2017)
Одразу 2 нещодавніх досліджень були адресовані дослідженню впливу тривалості сну на здоров’я. І в обох було отримано погані новини для тих, хто любить добряче поспати.