Стратегії стресоподолання у студентів-медиків в умовах війни - Огоренко, Вікторія; Шустерман, Тамара; Ніколенко, Алла; Кокашинський, Віктор (Психосоматична медицина та загальна практика, 2023)
Даний текст є тезами конференції "Психосоматична медицина: наука та практика". Яка відбувалася 21-23 квітня 2023 року місті Київ на порталі Mediamed. Описане нижче присвячене стратегіям стресоподолання у студентів-медиків в умовах війни.