Опубліковано нові рекомендації по менеджменту розладів харчової поведінки (нервова анорексія, нервова булімія) - Bezsheiko, Vitaliy (Психосоматична медицина та загальна практика, 2017)
Національний інститут здоров’я та клінічного вдосконалення Великобританії (NICE), одна із найбільш авторитетних установ у сфері доказової медицини, видав стандарти надання допомоги пацієнтам із нервовою анорексією/булімією.