Стандарти по прийому антибіотиків потребують оновлення - Bezsheiko, Vitaliy (Психосоматична медицина та загальна практика, 2017)
Згідно із аналізом, опублікованим в авторитетному медичному журналі «BMJ», тривалість прийому антибіотиків при багатьох інфекціях слід зменшити у 2 рази, так як це не впливає ні на ефективність, ні на антибіотикорезистентність.