Динаміка поширеності хронічного алкоголізму в Одеській області під час пандемії COVID-19 - Гончаров, Віталій; Бондаренко, Дмитро; Дементєв, Сергій; Варецька, Олена; Потієнко, Лариса; Максименко, Юлія (Психосоматична медицина та загальна практика, 2022)
Даний текст є тезами ІІІ конгресу з міжнародною участю «Психосоматична медицина ХХШ століття: реалії та перспективи». Описане нижче присвячено вивченню динаміки поширеності хронічного алкоголізму в Одеській області під час пандемії COVID-19.