Безпечність метамізолу (Анальгіну): критичний погляд - Bezsheiko, Vitaliy (Психосоматична медицина та загальна практика, 2017)
Анальгін – це один із популярних знеболюючих препаратів, який широко продається в аптеках України, однак не всі лікарі та пацієнти знайомі із всіма його ефектами