Ефективність гомеопатії у лікуванні найбільш розповсюджених проблем зі здоров’ям - Bezsheiko, Vitaliy (Психосоматична медицина та загальна практика, 2017)
5го липня МОЗ України опублікувало новину про неефективність гомеопатії із посиланням на результати австралійського дослідження. В цьому короткому огляді представлені основні результати цієї роботи.