Проблема когнітивних порушень в контексті депресивної симптоматики у хворих на посттравматичний стресовий розлад - Напрєєнко, Олександр; Напрєєнко, Наталія; Долинський, Роман (Психосоматична медицина та загальна практика, 2021)
Даний текст є тезами ІV науково-практичної конференції з міжнародною участю «Психосоматична медицина: наука та практика». Описане нижче присвячено проблемам когнітивних порушень в контексті депресивної симптоматики у хворих на посттравматичний стресовий розлад.