Досвід роботи мультидисциплінарної бригади реабілітаційного відділення у відновному лікуванні постінсультних пацієнтів з психосоматичними проявами - Фордук, Наталія; Доцюк , ВВ; Мойсюк , ЗМ; Поліщук, Олександр; Амеліна, ТМ (Психосоматична медицина та загальна практика, 2021)
Даний текст є тезами ІV науково-практичної конференції з міжнародною участю «Психосоматична медицина: наука та практика». Описане нижче присвячено досвід роботи мультидисциплінарної бригади реабілітаційного відділення у відновному лікуванні постінсультних пацієнтів з психосоматичними проявами.