Шкільна тривога дітей з важкою бронхіальною астмою - Богуцька, Nataliia; Чепура, Oksana (Психосоматична медицина та загальна практика, 2021)
Даний текст є тезою дистанцыйної доповіді до ІІІ науково-практична конференція з міжнародною участю «Психосоматична медицина: наука та практика». Описане нижче присвячено шкільній тривозі дітей з важкою бронхіальною астмою.