Аналіз зв’язку між ступенем фіброзу печінки та вираженістю депресивних симптомів у пацієнтів з НАЖХП - Скурат, Катерина; Коваль, Ірина (Психосоматична медицина та загальна практика, 2021)
Даний текст є тезами IIІ науково-практичної конференції з міжнародною участю «Психосоматична медицина: наука та практика». Описане нижче присвячено аналізу зв’язку між ступенем враження печінкової тканини та рівне вираженості депресивної симптоматики серед пацієнтів з неалкогольною жировою хворобою печінки.