Особливості організації медико-психологічної допомоги у онкологічній практиці на різних етапах лікування - Клюсов, Олександр; Контдратенко, Андрій; Калачов, Олексій; Мухаровська, Інна (Психосоматична медицина та загальна практика, 2021)
Даний текст є тезами IIІ науково-практичної конференції з міжнародною участю «Психосоматична медицина: наука та практика». Описане нижче присвячено особливостям організації медико-психологічної допомоги у онкологічній практиці на різних етапах лікування.