Динаміка поширеності афективних розладів у пацієнтів з деменцією під час пандемії COVID-19 - Рахман, Людмила; Дзісь, Мирослава (Психосоматична медицина та загальна практика, 2021)
Даний текст є тезами IIІ науково-практичної конференції з міжнародною участю «Психосоматична медицина: наука та практика». Описане нижче присвячено динаміці поширеності афективних розладів у пацієнтів з деменцією під час пандемії COVID-19.