Статеві особливості депресивних розладів у осіб юнацького та молодого віку - Котенко, Анастасія (Психосоматична медицина та загальна практика, 2020)
Даний текст є тезами II Конгресу: «Психосоматична медицина ХХІ століття: реалії та перспективи». Описане нижче присвячено статевим особливостям депресивних розладів у осіб юнацького та молодого віку.