Психологічні особливості пацієнтів з патологією органів травлення - Коршевнюк, Дмитро; Сиропятов , Олег (Психосоматична медицина та загальна практика, 2021)
В тезах розглянуто основні теоретичні засади до психопатологічних аспектів та типів особистості у хворих виразковою патологією органів травлення. Намічено напрям подальших наукових досліджень: вивчити особливості перебігу психічних проявів у пацієнтів з виразковою патологією органів травлення в сучасних умовах.