Клінічний випадок ведення депресивного розладу у пацієнтки з системним червоним вовчаком (счв) - Danchenko, Anastasiia (Психосоматична медицина та загальна практика, 2020)
У матеріалах опису клінічного випадку описаний власний досвід ведення пацієнтки з депресивним розладом на фоні системного червоного вовчака (СЧВ).