Порівняльна характеристика якості життя пацієнтів з віддаленими наслідками бойової травми мозку - Черненко, Inna (Психосоматична медицина та загальна практика, 2019)
Даний текст є тезами II Науково-практичної конференції «Психосоматична медицина: наука і практика». Описане нижче присвячено порівняльній характеристиці якості життя пацієнтів з віддаленими наслідками бойової травми мозку.