Представленість депресивних проявів у вагітних із загрозою переривання вагітності, які проживають в Луганській області - Ірина , Романенко (Психосоматична медицина та загальна практика, 2019)
Даний текст є тезами II Науково-практичної конференції «Психосоматична медицина: наука і практика». Описане нижче присвячено представленості депресивних проявів у вагітних із загрозою переривання вагітності, які проживають в Луганській області.