Когнітивні та поведінкові порушення у дітей з вродженою гідроцефалією - Макаренко, Світлана (Психосоматична медицина та загальна практика, 2019)
Даний текст є тезами Науково-практичної конференції «Психосоматична медицина: наука і практика». Описане нижче присвячено когнітивним та поведінковим порушенням у дітей з вродженою гідроцефалією.