Чи може застосування мультидисциплінарного підходу підвищити прихильність та ефективність лікування пацієнтів із цукровим діабетом 1 і 2 типу? - Kohut, Anna; Frankova, Iryna; Potapov, Oleksij; Bobryk, Maryna; Komisarenko, Julia; Chaban, Oleh (Психосоматична медицина та загальна практика, 2019)
Значення та оцінка впливу психосоціальних чинників на прихильність до лікування хворих на цукровий діабет 1 і 2 типу та важливість міждисциплінарного підходу у покращенні ефективності їх лікування.