Відношення до хворих на епілепсію - Яковенко, Анна; Клебан, Катерина (Психосоматична медицина та загальна практика, 2019)
Даний текст є тезами Конгресу: «Психосоматична медицина ХХІ століття: реалії та перспективи». Описане нижче присвячено відношенню до хворих на епілепсію.