Маркери ризику-антиризику формування соматоформних розладів у осіб молодого віку - Лещина, Ірина; Мозгова, Тетяна (Психосоматична медицина та загальна практика, 2018)
Даний текст є тезами Конгресу: «Психосоматична медицина ХХІ століття: реалії та перспективи». Описане нижче присвячено маркерам ризику-антиризику формування соматоформних розладів у осіб молодого віку.