Кіберадикція як фактор формування девіантної поведінки у підлітків з ознаками акцентуації особистості - Татаренко, Олена (Психосоматична медицина та загальна практика, 2019)
Даний текст є тезами Науково-практичної конференції «Психосоматична медицина: наука і практика». Описане нижче присвячено кіберадикції як фактору формування девіантної поведінки у підлітків з ознаками акцентуації особистості.