Фотомагнітна терапія і краніосакральна терапія для реабілітації хворих з хронічною ішемією головного мозку в підгострій фазі - Fedorov, Serhii (Психосоматична медицина та загальна практика, 2019)
Даний текст є тезами Конгресу: «Психосоматична медицина ХХІ століття: реалії та перспективи». Описане нижче присвячено фотомагнітній терапії та краніосакральній терапії для реабілітації хворих з хронічною ішемією головного мозку в підгострій фазі. Даний текст є тезами Конгресу: «Психосоматична медицина ХХІ століття: реалії та перспективи». Описане нижче присвячено фотомагнітній терапії та краніосакральній терапії для реабілітації хворих з хронічною ішемією головного мозку в підгострій фазі.