Непсихотичні розлади у хворих на артеріальну гіпертензію - Саржевський , Сергій; Хломіцький , Микола (Психосоматична медицина та загальна практика, 2019)
Даний текст є тезами ХІІ Науково-практичної конференції студентів та молодих вчених: «Медична психологія 12.0: аспекти практичної діяльності». Описане нижче присвячено формуванню саногенного мислення як способу уникнення нав'язливих думок.