Методичні рекомендації до виконання та захисту курсових робіт для студентів 6 курсу медико-психологічного факультету - Чабан, Олег; Хаустова, Олена; Трачук, Лідія; Безшейко, Віталій (Психосоматична медицина та загальна практика, 2017)
Методичні рекомендації присвячені особливостям написання курсової роботи, оформленню її згідно з вимогами, підготовки до захисту, та спрямовані допомогу студентам більш ефективно організувати самостійну роботу та провести власне дослідження. Курсову роботу виконують студенти 6 курсу медико-психологічного факультету під час вивчення дисципліни “Психотерапія”, відповідно до вимог, затверджених кафедрою психосоматичної медицини і психотерапії. Методичні рекомендації складаються з чотирьох розділів: як написати курсову роботу; як оформити курсову роботу; як захистити курсову роботу; загальні правила та вимоги до публікацій, а також містять список використаних джерел та додатки.