Наскільки ефективними є вакцини проти грипу? Уроки Кокранівських оглядів - Bezsheiko, Vitaliy (Психосоматична медицина та загальна практика, 2017)
Вакцини вже довгий час використовуються для профілактики грипу, але чи насправді вони є дієвими?