Ефективність психотерапії та фармакотерапії в лікуванні ПТСР у військовослужбовців і ветеранів - Sochenko, Tetyana; Gabińska, Anna (Психосоматична медицина та загальна практика, 2017)
Основна концепція огляду - проаналізувати поточну ситуацію у лікуванні ПТСР серед військовослужбовців і ветеранів. Ця стаття орієнтована саме на посттравматичний стресовий розлад, пов’язаний із перебування в зоні бойових дій. В ній досліджуються орієнтовні заходи, рекомендовані для використання при цьому стані, наслідки ПТСР і ефективність різних підходів щодо лікування згідно із міжнародними рекомендаціями щодо доказової медицини.