Поширеність психічних розладів серед вимушених переселенців: Короткий огляд матеріалів 25-го конгресу Європейської психіатричної асоціації - Frankova, Iryna (Психосоматична медицина та загальна практика, 2017)
Європейська міграційна криза є однією з найбільших проблем XXI століття. Вимушене переселення зачіпає мільйони людських життів, з обох сторін - одних змушує тікати, інших - надавати притулок і захист. Психічне здоров’я біженців - це виклик для сучасної психіатрії. У майбутньому, потреба в психіатричній допомозі людям, що рятуються від війни і переслідувань, буде тільки зростати.