Оптимальний цільовий рівень артеріального тиску при гіпертензії у осіб похилого віку - Bezsheiko, Vitaliy (Психосоматична медицина та загальна практика, 2017)
Цільовий рівень тиску <140/90 мм рт ст дозволяє досягти кращого попередження кардіоваскулярних подій, але це потребує більш детального вивчення.