Емоційний стан дітей, які зазнали впливу воєнних факторів на окупованій території - Гура, Андрій (Психосоматична медицина та загальна практика, 2024)
Тези доповіді до IV Конгресу з міжнародною участю «Психосоматична медицина ХХІ століття: реалії та перспективи»