Ефекти антигіпертензивної терапії на здоров’я - Bezsheiko, Vitaliy (Психосоматична медицина та загальна практика, 2017)
Антигіпертензивна терапія має лише мінімальний позитивний вплив на соматичне здоров’я у осіб із гіпертензією без супутніх захворювань.