Особливості кошмарів при посттравматичному та комплексному посттравматичному стресовому розладі у комбатантів - Бойко, Дмитро; Мац , Оксана; Мартиненко, Яніна; Олійник, Оксана; Артюх, Владислав; Животовська , Лілія (Психосоматична медицина та загальна практика, 2024)
Тези доповіді до IV Конгресу з міжнародною участю «Психосоматична медицина ХХІ століття: реалії та перспективи»