Вплив дієтичних добавок із вітамінами, мінералами або жирними кислотами на здоров’я - Bezsheiko, Vitaliy (Психосоматична медицина та загальна практика, 2017)
Згідно із результатами нового дослідження користь від дієтичних добавок є сумнівною.