США відмовляються від вакцин проти грипу - Bezsheiko, Vitaliy (Психосоматична медицина та загальна практика, 2017)
Аналіз результатів щеплень за 2015-16 рр. продемонстрував повну марність використання живих ослаблених вакцин проти грипу.